El Consell aprova la col路laboraci贸 entre l'IVAJ i la Mancomunitat Ribera Baixa per a l'emissi贸 del 饾棖饾棓饾棩饾棥饾棙饾棫 饾棟饾棦饾棭饾棙 馃挸

馃搶 M茅s de 饾煆饾煈.饾煄饾煄饾煄 饾悾饾惃饾惎饾悶饾惉 residents a la Ribera Baixa es poden beneficiar d'aquest conveni
馃搶 La 饾悓饾悮饾惂饾悳饾惃饾惁饾惍饾惂饾悽饾惌饾悮饾惌t aplica descomptes en cursos de formaci贸, activitats i jornades
 
El Ple del Consell ha aprovat el conveni de 饾悳饾惃饾惂饾惎饾悶饾惂饾悽 饾悵饾悶 饾悳饾惃饾惀路饾惀饾悮饾悰饾惃饾惈饾悮饾悳饾悽贸 饾悶饾惂饾惌饾惈饾悶 饾惀'饾悎饾惂饾惉饾惌饾悽饾惌饾惍饾惌 饾悤饾悮饾惀饾悶饾惂饾悳饾悽脿 饾悵饾悶 饾惀饾悮 饾悏饾惃饾惎饾悶饾惂饾惌饾惍饾惌 (饾悎饾悤饾悁饾悏) 饾悽 饾惀饾悮 饾悓饾悮饾惂饾悳饾惃饾惁饾惍饾惂饾悽饾惌饾悮饾惌 饾悜饾悽饾悰饾悶饾惈饾悮 饾悂饾悮饾悽饾惐饾悮 per a l'emissi贸 del Carnet Jove a persones de 14 a 30 anys.
 
鉃★笍 El conveni regula les condicions de col路laboraci贸 entre la Generalitat i la Mancomunitat, que integra els municipis d'饾悁饾惀饾悰饾悮饾惀饾悮饾惌 饾悵饾悶 饾惀饾悮 饾悜饾悽饾悰饾悶饾惈饾悮, 饾悁饾惀饾惁饾惍饾惉饾惉饾悮饾悷饾悶饾惉, 饾悂饾悶饾惂饾悽饾悳饾惍饾惀饾惀 饾悵饾悶 饾悧煤饾惇饾惍饾悶饾惈, 饾悅饾惃饾惈饾悰饾悶饾惈饾悮, 饾悈饾悮饾惎饾悮饾惈饾悮, 饾悈饾惃饾惈饾惌饾悮饾惀饾悶饾惂饾惒, 饾悑饾惀饾悮饾惍饾惈铆, 饾悘饾惃饾惀饾悽饾惂饾惒脿 饾悵饾悶 饾悧煤饾惇饾惍饾悶饾惈, 饾悜饾悽饾惃饾惀饾悮, 饾悞饾惃饾惀饾惀饾悮饾惂饾悮 饾悽 饾悞饾惍饾悶饾悳饾悮 i ofereix un nou servei a la joventut, d'acord amb els termes que estableixen l'Associaci贸 Europea del Carnet Jove (EYCA) i l'IVAJ.
 
馃摑La Mancomunitat, com a entitat adherida a Carnet Jove, fixa unes condicions especialment favorables d'acc茅s o utilitzaci贸 per a joves titulars del Carnet Jove en els actes culturals i esportius que organitze. Concretament 饾悶饾惉饾惌饾悮饾悰饾惀饾悶饾悽饾惐 饾惍饾惂 饾煆饾煄 % 饾悵饾悶 饾悵饾悶饾惉饾悳饾惃饾惁饾惄饾惌饾悶 饾悶饾惂 饾惀饾悶饾惉 饾悽饾惂饾惉饾悳饾惈饾悽饾惄饾悳饾悽饾惃饾惂饾惉 饾悮饾惀饾惉 饾悳饾惍饾惈饾惉饾惃饾惉 饾悵饾悶 饾悷饾惃饾惈饾惁饾悮饾悳饾悽贸 饾悽 饾惍饾惂 饾惄饾悶饾惈饾悳饾悶饾惂饾惌饾悮饾惌饾悹饾悶 饾悽饾悵猫饾惂饾惌饾悽饾悳 饾悶饾惂 饾悮饾惇饾惍饾悶饾惀饾惀饾悶饾惉 饾悮饾悳饾惌饾悽饾惎饾悽饾惌饾悮饾惌饾惉, 饾悾饾惃饾惈饾惂饾悮饾悵饾悶饾惉 饾悽 饾悶饾惉饾悵饾悶饾惎饾悶饾惂饾悽饾惁饾悶饾惂饾惌饾惉 饾悶饾惂 饾惇饾惍猫 饾悶饾惉 饾惈饾悶饾惇饾惍饾悶饾惈饾悽饾惉饾悳饾悮 饾悶饾惀 饾惄饾悮饾悹饾悮饾惁饾悶饾惂饾惌 饾悵'饾惍饾惂饾悮 饾惇饾惍饾惃饾惌饾悮.
 
馃挸 饾棖饾棶饾椏饾椈饾棽饾榿 饾棟饾椉饾槂饾棽 饾棶 饾椆饾棶 饾棩饾椂饾棷饾棽饾椏饾棶 饾棔饾棶饾椂饾槄饾棶
 
鈩癸笍 La Ribera Baixa es una comarca que compta amb un total de 22 entitats adherides que realitzen descomptes, entre aquestes els ajuntaments d'Almussafes, Corbera, Cullera i Favara.
 
馃摬L'IVAJ actualitza en el seu web tota la informaci贸 de les 1.223 empreses i entitats que estan adherides actualment a la Xarxa Carnet Jove, entre aquestes hi ha 148 ajuntaments i mancomunitats de la Comunitat Valenciana amb la distribuci贸 seg眉ent: 70 a la prov铆ncia de Val猫ncia, 51 a la d'Alacant i 27 a la de Castell贸.
 
鈻讹笍 Aix铆 mateix, informa de promocions i ofertes especials a trav茅s d'una llista de distribuci贸 de Carnet Jove, amb 3.194 usuaris i usu脿ries i de les xarxes socials.
 
馃挸 El Carnet Jove 茅s un document de car脿cter personal i intransferible que ofereix a la persona titular serveis i avantatges per a facilitar-ne la mobilitat i la intercomunicaci贸, aix铆 com l'acc茅s a b茅ns i serveis de car脿cter social, cultural, econ貌mic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i semblants.
 
馃嚜馃嚭 Aquest programa es desenvolupa conjuntament amb la resta de comunitats aut貌nomes i amb m茅s de 30 pa茂sos de l'entorn europeu que conformen l'Associaci贸 del Carnet Jove Europeu (EYCA), que garanteix la reciprocitat de les prestacions en els diversos pa茂sos adscrits.
 
鈩癸笍 A m茅s, el Carnet Jove de la Comunitat Valenciana ha integrat el Carnet d'Alberguista amb l'objectiu de millorar els avantatges que obt茅 la gent jove.