PROJECTES EUROPEUS

En convocatòries anteriors, la Mancomunitat de la Ribera Baixa va participar en dos projectes europeus relacionats amb el desenvolupament local, l'ocupació, la formació i la inclusió social, en la Iniciativa Comunitària Equal.

 

A l'actualitat, i a través del departament de Joventut i l'Agència de Desenvolupament Local, la Mancomunitat participa en la convocatòria Erasmus +, en la qual s’han presentat 7 projectes, participant en un d'ells com a coordinadora i en la resta com a soci dels projectes.

 

La temàtica dels projectes versa sobre la millorar l’ocupabilitat de la població jove de la comarca, promoure la formació per a millorar les competències laborals,  desenvolupar  la cultura empresarial i l'economia social , desenvolupar competències en diversos sectors rellevants per a la sostenibilitat, desenvolupar estratègies i metodologies d´habilitats sectorials verds, així com plans d´estudi orientats a satisfer millor les necessitats de la població jove de la nostra comarca.

 

Anirem actualitzant aquesta informació d’acord amb les resolucions de les convocatòries i els avanços amb els projectes.

 

 

mrbe