Salutació

 

Benvinguts i benvingudes al portal web de la Mancomunitat de la Ribera Baixa

 

Des de l’entitat fiquem aquest mitjà multimèdia a disposició del poble per a poder fer tràmits i consultes. Així com per a informar i difondre els serveis,  les prestacions, els esdeveniments i les diferents actuacions oferides i  desenvolupades per la institució. Esdevenint, aleshores, com a canal de contacte permanent  amb la ciutadania que transmet tota la informació de la gestió i l’administració de la seu en un marc de transparència i fluïdesa respectant, sempre, la protecció de dades.

 

El diàleg i el consens són els eixos fonamentals per a la governabilitat i la implicació pel sentiment de comarca, són els pilars base que fonamentaran l'auge de serveis i projectes per a tots els pobles que la formen. Sense oblidar-nos de la solidaritat i la cooperació, essencials, entre els municipis grans i menuts per tal de garantir uns serveis socials a tota la població de la comarca que es traduïsca en un ventall d’igualtat d’oportunitats i recursos per a totes les persones.

 

És fonamental en aquesta gran tasca que la Mancomunitat de la Ribera Baixa siga un instrument de serveis als nostres pobles riberencs. Pertànyer a la Mancomunitat de la Ribera Baixa va més enllà del benefici personal o municipal.  Crec que els pobles que estem en la Mancomunitat tenim una nova visió i una nova manera de fer les coses, no dic millor, però sí,  diferent, molt diferent.  Volem fer comarca, volem tenir millors serveis i volem compartir il·lusions, afrontar problemàtiques comunes però sobretot cooperar en  projectes conjunts.

 

Per això mancomunem, per poder seguir avançant en aquelles àrees com l’ocupació, els serveis socials, la joventut, la igualtat o la formació que facen de la nostra comarca un model de futur sostenible per a totes.

 

Reben una cordial salutació totes les persones usuàries.

 

Arturo Gabriel Escrig Català.

President de la Mancomunitat de la Ribera Baixa.